En podcast om tv-spel. Grundad 2012 under namnet IGN Sveriges Podcast, bytte tillfälligt namn till Loadings Podcast 2017 och landade slutligen i Tredje Gången Gillt 2018.

Naseer Alkhouri har jobbat på både Super PLAY och Dice. Numera är han "Smooth Operator" på Raw Fury. I Tredje Gången Gillt 334 pratar han om företagets inställning till spelbranschen, samt om Ikari Warriors, Star Wars: The Old Republic, Call of Duty, Dark Souls och mycket mer.

Direct download: TredjeGangenGillt334b.mp3
Category:general -- posted at: 1:18am CEST
Comments[0]

Niklas Norgren håller för tillfället på att spela igenom samtliga spel som finns utgivna till Mega-CD. I avsnitt 333 av Tredje Gången Gillt pratar vi om den märkliga hårdvaran från början av 90-talet, samt mycket mer. Suddstjärtar, exempelvis.

Direct download: TredjeGangenGillt333.mp3
Category:general -- posted at: 12:00am CEST
Comments[0]

Andreas "hiro" Karlsson är inte bara en del av Youtube-kanalen Gaminggrannar, han har även en egen Twitch-kanal där han för tillfället håller på att spela igenom samtliga (!) Game Boy-spel som finns översatta till engelska. Vilket Game Boy-spel är bäst? Och vilket är allra sämst? Svaren hör du i Tredje Gången Gillt avsnitt 332.

Direct download: TredjeGangenGillt332.mp3
Category:general -- posted at: 12:00am CEST
Comments[0]

1